KØB CORK PADEL BAT HOS PADELRACK

Har du overvejet at skifte over til et Cork bat?
Vi har som en del af vores sortiment i den fysiske butik i Horsens Cork padel bat, som man kan teste det og købe det hvis det er det rette for dig.

I butikken findes de tre mest populære modeller, som er Classic, Premium Control og Supreme Hybrid
Battene forhandles kun i vores fysiske butik. Ønsker du at købe dem igennem vores webshop, så skriv til os på info@padelrack.dk

FORDELENE VED CORK BAT

Antivibrationssystem - Forebyg tennisalbue eller dårlig skulder.

Har du allerede erhvervet en dårlig albue eller skulder? Så kan Cork hjælpe dig af med det igen.

Håndlavet i Portugal - Højeste kvalitet.

Lang levetid

Ønsker du at købe et cork bat online?

Så skriv til os på info@padelrack.dk eller udfyld nedenstående formular eller skriv til os via vores livechat.

Cork padel bat

Cork padel er bats af ekstraordinær kvalitet med en sublim ydeevne til den kræsne spiller eller dig, som holder af at have håndlavede bats, der kun findes i et begrænset oplag.

Med sit anti-vibrationssystem kan du forebygge tennisalbue eller dårlig skulder. Battet er derfor ideelt til dig, som er særlig udsat eller måske allerede døjer med dårlig albue eller skulder.

Når du køber et cork padel bat gør du en god investering. Battene er nemlig kendt for deres lange levetid, hvilket skyldes valget af materialer, som alt er i topkvalitet.
Cork padel racket må siges at være i en klasse for sig. Hver enkelt bat er håndlavet i Portugal, og der anvendes udelukkende materialer af bedste kvalitet for at sikre lang holdbarhed og ydeevne. De eksklusive bat er nummereret, og der bliver kun lavet et begrænset antal.

Fordelene ved Cork padel

  • Antivibrationssystem - Forebyg tennisalbue eller dårlig skulder.
  • Har du allerede erhvervet en dårlig albue eller skulder? Så kan Cork hjælpe dig af med det igen
  • Håndlavet i Portugal med materialer af højeste kvalitet
  • Lang levetid

Har du overvejet at skifte til et Cork bat?

Hvis du ønsker et unikt og eksklusivt bat, har du mulighed for at komme forbi vores butik i Horsens og teste det inden køb.
Cork padel producerer padelbats til spillere på alle niveauer. Så uanset om du er øvet, erfaren eller holdspiller, kan vi hjælpe dig med at finde et bat, som matcher dine behov. Hvert bat har sine egne unikke egenskaber og fås som både et rundt, dråbeformet eller diamantformet bat.

I butikken findes de tre mest populære modeller: Classic, Premium Control og Supreme Hybrid.
Battene forhandles kun i vores fysiske butik. Ønsker du at købe dem gennem vores webshop, så skriv til os på info@padelrack.dk