Gravesen og Eskildsen åbner et kæmpe padelcenter i Vejle!

Gravesen og Eskildsen åbner et kæmpe padelcenter i Vejle!

Jelling har åbnet 2 udendørs padelbaner! Læser Gravesen og Eskildsen åbner et kæmpe padelcenter i Vejle! Næste Padel Arena Hedensted

 

Vejle får i 2022 et af landets absolut største padelcentre! Centeret kommer til at ligge på Hellumvej i Vejle Nord, med VB's træningsanlæg som nabo.

Den tidligere landsholdsspiller Thomas Gravesen og direktør for Givesco A/S Kenneth Eskildsen er nemlig i gang med at bygge en hal på 5500 kvadratmeter!

Navnet på centeret er Vejle Padel Center, som kommer til at have 13 indendørsbaner samt 4 udendørsbaner til de varme sommerdage. Af de 13 indendørsbaner er to af dem singlebaner.

Centeret bliver 100 meter langt, 55 meter bredt og får hele 12 meter til loftet.

Udover de almindelige baner laver de en nedsunket bane med tribuner og hele 15 meter til loftet. De ønsker nemlig at tiltrække store turneringer fra hele verdenen samt at kunne være vært for landskampe og turneringer i Danmark.

 

De vil skabe en WOW oplevelse, ikke bare en gammel fabrikshal.

Graversen og Eskildsen vil bygge en en hal der giver spillere og gæster en oplevelse når de besøger hallen. Men samtidig skabe en atmosfære hvor alle føler sig velkomne, om man er professionel eller nybegynder.

Det er firmaet Dansk Halbyggeri A/S der står for projektet

 

Loungeområde, bar, butik og mødelokaler

Udover lækre omklædningsfaciliteter ønsker de at lave et område hvor man både kan slappe af efter at have spillet og købe en forfriskning. Samt at lave en butik hvor man kan købe nye bolde, greb eller et helt nyt bat hvis det er nødvendigt. Der kommer til at være personale i centerets åbningstider så man altid kan blive vejledt og betjent, modsat andre centre hvor alt kører automatisk og man skal købe sine forfriskninger i en maskine.

Trænere og træning

I centeret vil det være muligt at booke træning, så man kan udvikle sig indenfor sporten om man er ny eller øvet spiller. Trænerne er uddannet i Spanien som er der padel stammer fra og også der hvor de bedste spillere i verdenen er fra.

  Du kan følge med i byggeriet af den nye hal på deres instagram profil @VejlePadelCenter, hvor de løbende opdatere med nyheder om åbningen.

https://www.instagram.com/vejlepadelcenter/