Padelrack - Marc
Padelrack er en dansk webshop med stor viden indenfor salg og vejledning af padeludstyr. Vi gør vores allerbedste for at give den absolut bedste service og vejledning.
Vi har udvalgt produkter fra de største internationale mærker indenfor branchen, samlet dem ét sted, da vi mener at det skal være nemt og overskueligt at finde det helt rigtige padel udstyr uanset niveau, om du er nybegynder, motionist, let øvet eller professionel. 
Udover det store udvalg på vores webshop ønsker vi også at holde vores kunder up to date med nyheder om sporten, test af forskellige bat og bolde, information om nyåbnede baner, samt nye tiltag i branchen.
Alt dette kommer ud på vores blog som vi opdaterer ugentligt, som du kan finde på forsiden. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev i bunden af siden for at modtage de nyeste opdatering og blogposts automatisk.
Vi har med sikkerhed noget udstyr der passer til dig! 
Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os via vores livechat, vores kontaktformular eller skrive en e-mail til info@padelrack.dk.
Tæller du allerede ned til Singels' Day, Black Friday og Cyber Monday? Så kan du læse mere om Singels' Day her, Black Friday her og Cyber Monday her
Hvis vi kører en kampagne med rabatkoder, så kan du finde mere info om det her