Nyt padelcenter på 4000kvm med 12 indendørsbaner åbner i Ikast - Padelrack.dk

Nyt padel center i Ikast - Hele 4000kvm og 12 indendørsbaner! - Padel World Ikast

Læser Nyt padel center i Ikast - Hele 4000kvm og 12 indendørsbaner! - Padel World Ikast Næste 2 udendørs baner åbner i Rask Mølle fredag d. 27 August 2021

Ved afkørslen Ikast Ø på Herningmotorvejen åbner de to lokale erhvervsfolk Rasmus Niebuhr og Jens Poulsen en af Jyllands absolut største padelcentre.

Navnet på det nye padel center i Ikast bliver PadelWorld. 

Bygningen kommer til at indeholde 12 af de absolutte bedste baner med hele 11 meter til loftet, så her er der rig mulighed for at lave høje bolde uden af ramme loftet, som ellers ofte kan være et problem i andre centre.

Det to ejere Rasmus og Jens har store ambitioner for centeret og konceptet Padelworld. De har udtalt at det ikke vil afvise muligheden for at udvide konceptet både på placeringen i Ikast, men også andre steder i landet.

Der kommer til at være lækre omklædningsrum, badefaciliteter med sauna samt et loungeområde som kommer til at være centrum i centeret. 

Der kommer også til at være mødelokaler i bygningen så der er mulighed for at holde firmaevents, fødselsdage eller andet.

Udover at være et af Jyllands største padelcentre har de to erhvervsfolk store ambitioner om at centeret også skal være et af Danmarks bedste.

Centeret forventes at åbne i slutningen af December.

Så snart deres hjemmeside, priser og booking system er online opdatere vi dette opslag med direkte link.

https://padelworld.dk/

Du kan følge med i opførslen af hallen på deres facebookside:
https://www.facebook.com/PadelWorldIkast