Er du allerede begyndt at tælle ned til den største shopping dag i løbet af året?

I år falder Black Friday d. 25 November og vi sørger for at skrue priserne på padel udstyr helt i bund og have de skarpeste priser!

Find de bedste tilbud på padel udstyr hos Padelrack.dk

Black Friday starter normalt torsdagen inden, men vi varmer allerede op med gode tilbud hele ugen op til, så du er sikker på at gøre en rigtig god handel!

Vi udvider kundeservicen

Vi ved hvor travlt der kan være til Black Friday, derfor trækker vi i sportstøjet hele dagen, så vi kan løbe hurtigst muligt! Derudover er vi selvfølgelig også klar til at besvare spørgsmål hele dagen på enten telefon, e-mail eller livechat.

Butikken i Horsens har også udvidet åbningstid, så du kan komme forbi og få lige præcis den vejledning du har brug for!

Vil du gerne forrest i køen til de gode tilbud?

Så kan du med fordel tilmelde dig vores kundeklub, hvor du bliver blandt de første til at modtage de gode tilbud på varer som padel bat, padel sko og andet padel udstyr.
Du kan tilmelde dig nederst på hjemmesiden.

Køb julegaverne til Black Friday

Hvis du er tidligt ude og indhente familien og vennernes julegave ønsker, så kan du spare en masse penge ved at købe din julegaver hos Padelrack til Black Friday.

Hvornår kan du forvente dine Black Friday varer?

Vores leveringstid ligger normalt på 1-2 hverdage, men kan i forbindelse med Black Friday være en smule længere, da både vi og vores transportør har travlt.
Men vi gør alt hvad vi kan for at du får dine varer hurtigst muligt!