Er du tvivl om, hvilke padel sko der er de bedste? Den rette sko er med til at optimere dit spil, samtidig med at du undgår skader i fødder og knæ. Det anbefales ikke at gå på kompromis med fodtøjet, så du kan pænt pakke dine løbesko væk, hvis du havde tænkt dig at tage dem på til næste padel kamp mod vennerne.

Vi har samlet en oversigt over de bedste padel sko til henholdsvis herre og damer - læs med herunder og bliv klogere på valget af nye padel sko.

Mangler du andet padel udstyr til din næste kamp, finder du et bredt udvalg af internationale og anerkendte mærker hos Padelrack.

Hvorfor er en god padel sko vigtig?

For at optimere spiloplevelsen og samtidig undgå unødvendige skader og gener i fødder og ben, er det en fordel at investere i et par padel sko, som støtter og stabiliserer foden ordentligt. Det kan være meget individuelt, hvilken padel tennissko, der er den bedste. Derfor er det vigtigt, at du prøver forskellige typer og får den rette vejledning.

Kan jeg ikke bare bruge mine almindelige sportssko til padel, spørger du måske. Det korte svar er, nej. Padelsko er specielt designet til brug på en padelbane, så du står bedre fast. Derudover er skoene mere stødabsorberende, og sidder bedre fast rundt om foden. Skoene skal kunne holde til sideværts bevægelser rundt på banen, så du undgår skader i knæ og fødder. Du kan sagtens bruge dine almindelige sportssko til de første par spil, men hvis du påtænker at fortsætte med at spille padel tennis, bør du købe et par nye padel sko, som passer til fod og spillestil.

Guide til de bedste padel sko

Når du leder efter et par nye padel sko, skal du gå efter en god affjedring, et godt greb og en ordentlig sål, som passer til banens underlag. Du kan med fordel have et par padelsko at skifte imellem, alt efter om kampen foregår på sandede baner eller kunstgræs.

Når vi snakker om greb, er det vigtigt, at du finder en sko, som ligger lige midt i mellem. Hverken for meget eller for lidt greb er godt, da det kan påvirke din mobilitet eller øge risikoen for skader.

De bedste padel sko skal selvfølgelig også være komfortable at have på, eftersom en padelkamp kan trække ud. Du må ikke føle, at skoene klemmer de forkerte steder, og dine fødder skal have mulighed for at komme af med sved og varme. Den rette polstring har sammen med komforten betydning for, hvor trætte dine fødder bliver. Gå altid efter en ordentlig polstring og materialer.

De bedste padel sko til mænd

Head Motion Pro
Head Motion Pro er den ideelle padel sko til dig, som ønsker god støtte og absorbering. Skoen, som er en af topmodellerne fra Head, er designet i et åndbart materiale, samtidig med at den føles let og behagelig at have på. Du vil opleve at stå ekstra fast på underlaget, hvilket skyldes den ekstra støtte omkring hælen, sålen og på indersiden af foden

NOX AT10
Ønsker du en komfortabel padelsko, som er spækket med teknologier, er NOX AT10 et rigtig godt bud. Teknologierne er med til at skåne læggen og andre muskler, hvilket mindsker risikoen for skader. Som padelspiller kan man ikke undgå at komme ud i yderpositioner, og her er skoen designet med en øget stabilitet, som går hen over foden. NOX skoen er udviklet i samarbejde med topspilleren Agustin Tapia, hvilket er et kvalitetsstempel i sig selv.

Babolat Jet Premura
Babolat Jet Premura er skoen til dig, som efterlyser ekstra god støtte om foden. Det er ikke uden grund, at mange af topspillerne fra World Padel Tour spiller i denne model fra Babolat. Du får nemlig en svedabsorberende sko, som giver et godt greb på banen, hvilket skyldes den specialdesignede sål, som er udviklet i samarbejde med dækleverandøren Michelin.

Wilson Hurakn
En anden populær model er Wilson Hurakn, som er designet til alle typer spillere - nybegynderen såvel som den erfarne spiller. Når du ifører dig skoen, vil du straks bemærke det høje komfortniveau og støtte, som gør det muligt at bevæge dig problemfrit rundt på banen. Wilson har formået at udvikle en sko med en lang holdbarhed, hvilket bl.a. skyldes Duralast teknologien. Søger du en padelsko til mænd med masser af fleksibilitet og stabilitet, er denne model et ideelt bud.

Bullpadel Hack Vibram
Det er særdeles vigtigt med høj komfort, god støtte og fleksibilitet, når du spiller padel. Bullpadel Hack Vibram er det bedste bud på en sko, som opfylder alle disse kriterier, samtidig med at sålen er designet i flere dele, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at stå fast på banen. WPT spilleren Paquito Navarro spiller selv i disse sko fra spanske Bullpadel.

De bedste padel sko til damer

Udvalget af padelsko til damer er stigende i takt med, at flere kvinder viser interesse for den populære ketchersport. NOX AT10 er en unisex model, som er gennemtestet af flere specialister og virksomheder. Med øje for komfort og støtte er skoen perfekt til de hurtige bevægelser på banen. Har du en tendens til at få skader, bør du vælge denne model, da den er designet til at minimere muligheden for skader.

Joma T. Point
En anden unisex model er slidstærke Joma T. Point, som har en optimeret stødabsorbering, der skåner fødder og knæ under spillets forløb. For at undgå slid af sålen er den produceret i hårdt gummi. Flere World Padel Tour spillere er ejer af et par Joma padel sko, og det er ikke helt uforståeligt, for der er ikke sparet på hverken støtte eller komfortevne.

Få hjælp til valg af dine nye padel sko

Hvis du er helt grøn indenfor padel tennis og på jagt efter de bedste padel sko, anbefaler vi altid, at du får hjælp af en specialist, så du ikke ender med at smide penge ud af vinduet, eller kommer hjem med skader.

Hos Padelrack finder du et bredt udvalg af padel udstyr til både begynderen, den øvede og turneringsspilleren. Du kan også udforske hele sortimentet af alle padel sko, som vi har samlet i én kategori.