Selvom vi har de bedste priser på alt, hvad en padelspiller begærer, kører vi ind imellem med rabatkoder, som presser priserne helt i bund. Det kan for eksempel være i anledninger såsom events, mærkedage, Black Friday eller generelle tilbud.
Vores Padelrack rabatkoder gælder typisk på udvalgte produkter i en given periode, herunder padel sko, padel tasker, padel tøj, padel bolde og vores padel bats.

Med en rabatkode er der virkelig mange penge at spare. Men hvor længe tør du vente? Varerne plejer nemlig at gå som varmt brød.

Hvordan får du fat i en Padelrack rabatkode, tænker du måske? Hold øje med vores hjemmeside og sociale medier, hvor vi vil reklamere med vores rabatter, så snart de er klar.
Du kan også vælge at tilmelde dig vores kundeklub, og være blandt de første der får besked, når vi har nye rabatter på trapperne.

VIDAR - SVENSK TOP MÆRKE

VIDAR er et stærkt etableret mærke fra Sverige, der laver bat i top klassen.
Det ses blandt andet ved at de har nogle af de absolut bedste svenske spillere med på holdet.

Læs mere om modellerne og teknologierne længere nede.

MODELLER

Kontrol battet

MOTION

Motion modellen er det runde bat, hvor sweetspottet sidder i midten.
Det betyder at denne model er med fokus på kontrol. Motion modellen kendetegnes ved den lave balance, som gør at battet føles utrolig nemt at kontrollere i de svære situationer af spillet.

PRO / PRO S

PRO

Pro modellen laves i en 12k carbon, hvilket gør Pro modellerne til de hårdeste. Den højere carbon værdi giver battet en hårdere overflade, som kan give en bedre føling og fornemmelse ved et højere niveau.

TEKNOLOGIER

LAVERE VÆGT

Alle de nye 2023 modeller fra VIDAR vejer kun omkring 350g +-
Hvert bat vejes individuelt, så man fra produktionens side er 100% sikker på at battene er så ens som muligt.
Den lave vægt gør at battene føles utrolig lette, som for klart størstedelen er en stor fordel, da det er nemmere at styre, samt det skåner armen og skulderen.

OBS. VANTAGE PRO GR vejer som det eneste bat +375g, da det er udviklet specifikt til Gonzalo Robio.

FLERE TEKNOLOGIER

OVERFLADE

Overfalden på alle Vidar modellerne har det samme dybe mønster, der kan være med til at gribe bedre fast i bolden, og derved genere mere spin.