Derfor er det vigtigt med rigtige padel sko

Derfor er det vigtigt med rigtige padel sko

Overgrip Guide Læser Derfor er det vigtigt med rigtige padel sko

Er du også begyndt og spille padel tennis, og ejer du stadig ikke et par rigtige padel sko?
Så kan du her læse hvorfor det er vigtigt at have det rigtige fodtøj på til padel kampen.

Mange nye padel spillere starter ud med at finde deres gamle løbesko frem. Vi forstår godt tanken, og det går selvfølgelig også til de første par kampe.
Men er du blevet bidt af sporten som så mange andre, så er det utrolig vigtigt at have det rigtige fodtøj, både i forhold til spillet, men lige så meget i forhold til dine ben og skader.

Undgå skader

Padel er utrolig hårdt for benene, da underlaget på banen er lavet af beton, hvilket jo betyder at man i løbet af en kamp får rigtig mange stød op igennem fødderne og benene. Ovenpå betonen ligger der kunstgræs med en smule sand, sandet ligger løst ovenpå for at give det rigtige spil. Men har man en relativ flad sål, uden ret meget mønster, ja så kan man hurtigt komme til at glide på banen.

Har man spillet padel et par gange opdager man hurtigt at spillet kan gå rigtig stærkt, med en masse retningsskift og hurtige bevægelser.

Den kombination af underlag med et hurtigt spil og mange retningsskift, kan hurtigt give et vrid i anklen eller i værste tilfælde give skader.

Men hvad er forskellen på padel sko og almindelige sko?

Anderledes sål - Bunden på padel sko er udviklet med et lidt dybere mønster, som gør at man stå bedre fast på underlaget og derved mindsker risikoen for at man glider.

Bedre stødabsorbering - Sålen i skoen er lavet tykkere for at tage de mange stød der kommer fra det hårde underlag. Det absorbere en del af de hårde stød som ellers kan gå ud over knæ, skinneben og muskulaturen.

Mere Støtte - Skoene giver en meget bedre støtte end almindelige kondisko, da de er forstærket rundt langs hælen og på indersiden og ydersiden af foden, som tilsammen gør at du stå langt bedre på banen.

Forstærket overdel - Overdelen på padel tennis skoene er forstærket flere steder, da skoene ellers hurtigt ville blive slidt i stykker af det hårde underlag.

Lad os hjælpe dig med at få styr på de rigtige sko

Vi har et bredt udvalg af sko, til både herre og damer. Her kan også finde sko i alle prisklasser, fra 600-1500 kr.

Se vores udvalg af sko her

Er du i tvivl om hvilke sko du skal vælge eller er der dukket nogen spørgsmål op undervejs? Så kan du altid ringe til os på +45 29 93 01 54 eller sende en e-mail til info@padelrack.dk

Kunne du tænke dig at prøve et bestemte par sko eller flere, inden du beslutter dig for hvilke du skal købe?
Så besøg vores fysiske butik på Fuglevangsvej 47A, 8700 Horsens
Se mere info om butikker her

Fortsæt med af læs