Overgrip Guide

Overgrip Guide

Har du fået et nyt padel bat hvor du skal ligge et overgrip på for første gang, eller trænger dit bat til at få nyt overgrip og ved du ikke hvordan du skal gøre det?

Hvordan skifter man overgrip på sit padel bat?

Har du fået et nyt padel bat hvor du skal ligge et overgrip på for første gang, eller trænger dit bat til at få nyt overgrip og ved du ikke hvordan du skal gøre det? Så se videoen herunder, her viser vi dig netop hvordan det skal gøres.

Hvorfor er det vigtigt at bruge overgrip?

Når man købet et padel bat, sidder der et greb på fra starten. Dette greb er ikke særlig tykt og chancen for at det passer til netop din hånd er ikke stor.

Når man ligger et overgrip på, er det med til at tilpasse størrelsen på grebet til netop din hånd, samtidig med at det er med til at give et mere komfortabelt greb.

De forskellige overgrips kan være med til at klistre bedre til hånden eller absorbere noget af sveden i håndfladen, så grebet ikke glider rundt i ens hånd.

Når man har mere komfort i spillet, bruger man ikke så mange kræfter i underarmen på at holde ved, hvilket kan være med til at undgå skader som en tennisalbue.

Hvor ofte skal det skiftes?

Det er meget forskelligt hvor ofte nogen skifter deres overgrip, det er helt op til dem enkle spiller.

Nogen skifter hver gang de skal spille og andre skifter det aldrig.
Vi anbefaler at man skifter det jævnligt, da det er med til at give bedst muligt komfort til spillet, samt at det giver dig et bedre greb.